SLUSALKI AKG SAMSUNG S8


600 ден

Производител: Samsung
Модел:Earphones Tuned By AKG (EO-IG955)
Совршен дизајн
Звук:32 Ohm
Фрекфрентен одзив:20~25 KHZ
Поврзување: Стандарден приклучок 3,5 мм
Микрофон:ДА
Должина на кабел:1.2 м
Компатабилни со сите Самсунг мобилни уреди
Вистинско откритие во сферата на аудио инженеринг. Одличен да пружи чист балансиран звук, Samsung соработуваше со компанијата AKG, меѓународно признат стручњак за звук, како би развиле слушалки за врвно задоволство кои ке ве остават без здив.

Категорија: