Контакт

Контактирајте не

За било какви инфирмации контактирајте не .

[contact-form-7 id=”2507″]

Адреса

Ул.Самарџиска 13, Стара Скопска Чаршија
Скопје Македонија
+389 70 546 781
+389 71 500 206
Email: [email protected]

Работно Време

Петок – Сабота: 09:00 до 17:00